A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
Tovább az oldalra »

Kérjen ajánlatot

Kérjük töltse ki...CAPTCHA Image
Másik kép!

Adatvédelmi információk

Adataidat az ingatlan.com Zrt. jogszerű érdeke, illetve törvényi kötelezettségeink teljesítése céljából kezeljük. Az adataid törlési határideje: 90 nap, panasz esetén: 5 év.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Továbbküldés emailen

Tetszett ez az ingatlan? Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!


Honnan:

Hova (CTPark Tatabánya - TBN5):


 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése
További raktárak keresése

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Tar Péter

  Tar Péter

  +36301192075
  -

Bemutatkozás

A CTP Hungary Kft. Magyarország piacvezető ipari ingatlanfejlesztője, Európa 5 legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének egyike és Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanfejlesztője. Cégünk 9 országban rendelkezik érdekeltséggel, több mint 6,6 millió m² alapterületű logisztikai ingatlant üzemeltet és épületeink teljes mértékben BREEAM-tanúsított portfólióval rendelkeznek, very good és excellent minősítésben

Tatabánya megyeszékhely, az 1800-as évekre visszanyúló ipari gyökerekkel. A CTPark Tatabánya része a helyi tatabányai ipari parknak. Az ipari park új csarnoka azon logisztikai és gyártóvállalatok számára épül, akiknek stratégiailag fontos a Budapest-Bécs- Pozsony kereskedelmi háromszögben való aktív részvétel, melyre a CTPark Tatabánya fekvése ideális: a kelet-nyugati M1/E75-ös autópálya és a fejlődő úthálózat révén egyaránt körülbelül egyórányi távolságra vannak Budapest, Esztergom, Győr és Székesfehérvár piacai és ipari klaszterei, csakúgy, mint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A térség egyik legnagyobb erőssége a helyben és regionálisan is megtalálható magasan képzett munkaerő. Mindezekáltal tökéletesen illeszkedik a 21. század dinamikus üzleti és  piaci elvárásaihoz.

A park tulajdonságai lehetővé teszik a raktári, irodai és gyártói operációkat egyaránt, s bővítésének keretein belül  2022 harmadik negyedévében egy újabb, a legmodernebb követelményeknek is megfelelő, speciális igényeket kielégítő kialakítások megvalósítására is alkalmas, 33 200 négyzetméteres csarnok kerül átadásra.

Az épület kivitelezése CTSpace sztenderdeknek megfelelően zajlik, hogy megfeleljen a globális üzleti, raktározási és áruforgalmazási igényeknek. Ezen sztenderdek révén épületeink lehetővé teszik, hogy a raktárkészlet azonnali helyi elérhetősége által a helyi és a működési igények maradéktalanul és késedelem nélkül találkozzanak. Ezen tulajdonságaik teszik ideális választássá logisztikai és elosztó tevékenységekhez valamint ellátási láncok működtetéséhez.Megközelíthetőség

 • Közvetlen autópálya elérés az M1 autópályáról 
 • Tatabánya felől  8402 és 8043,  Tata felől 8004 jelű autóbuszokkal

Dokumentumok

CTSpace specifikációk

CTPARK TATABÁNYA PARKISMERTETŐ

Általános adatok

Ingatlan jellege: Logisztikai park Átadás éve: 2022 Q3
Weboldal: https://www.ctp.eu/ Raktár típusa: -
Bérleti feltételek
Bérleti díj: 4.75 €/m²/hó
Iroda bérleti díj: 9.50 €/m²/hó
Üzemeltetési díj: 0.79+ingatlanadó €/m²/hó
Min. bérleti idő: 5 év
Területadatok
Min. bérelhető terület: 4000 m²
Raktár összterülete: 33 200 m²
Szabad terület: 33 200 m²
Szabad irodaterület: -
Parkolás
Parkolók száma: -
Kapcsolódó cégek
Fejlesztő CTP Management Hungary Kft.

Szolgáltatások

24 órás portaszolgálat bértárolás BTS lehetőség
étkezési lehetőség logisztikai szolgáltatás telekommunikációs lehetőség

Műszaki jellemzők

Dokkoló kapu Egyedi közműfogyasztás mérés rámpa
sprinkler szintbeli kapu

Bérleti információk

 • Bérleti díj:

  4.75 €/m²/hó
 • Min. terület:

  4000 m²
 • Min. bérleti idő:

  5 év
 • Üzemeltetési díj:

  0.79+ingatlanadó €/m²/hó
 • Raktár összterülete:

  33 200 m²

Kapcsolat

Bérbeadás

 • Tar Péter

  Tar Péter

  +36301192075
  -

Másik raktárat, ipari parkot, telket keres? Tekintse meg a többi ingatlant.

Kiadó Eladó