A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
  • Kulcsszavas keresés

    Szűrők törlése
  • realista.hu

Tíz gyermek álmát váltotta valóra a Tchibo

A Tchibo és a Csodalámpa alapítvány együttműködésének köszönhetően tíz gyermek tapasztalhatta meg, hogy hétköznapi csodák igenis léteznek.

A vállalat által nyújtott egymillió forintos támogatás és a több hónapon át tartó fogyasztói aktivitás során befolyt összeg olyan kívánságok teljesítését tette lehetővé, amelyekről a kicsik eddig csak álmodozni mertek. A valóra vált álmok nem csak pillanatnyi boldogságot hoznak a gyerkőcök életébe, hanem folyamatosan erőt adnak nekik a betegséggel való hosszú és olykor fájdalmas küzdelmekben is.

A Tchibo és a Csodalámpa Alapítvány együttműködése 2012 márciusában vette kezdetét. A vállalat által felajánlott egymillió forint a Tchibo ?Váltsa valóra álmát kedvenc kávéjával!? elnevezésű fogyasztói promóciója során összegyűlt összeggel egészült ki. A promóció alatt a Tchibo Family kávé vásárlói a kávék csomagolásán található vonalkód visszaküldésével növelhették a Csodalámpa Alapítványnak juttatott összeget. Minden visszaküldött két vonalkód után ugyanis a vállalat további 10 forinttal támogatta a szervezetet.

Az így befolyt 300.000 forint az eredeti felajánlással együtt lehetővé tette, hogy az Alapítvány tíz beteg gyermek vágyát teljesíthesse. A megvalósított kívánságok között szerepelt kerti játszótér, X BOX360 Kinect játékgép, hordozható DVD-lejátszó, laptop, sőt még elektronikus gitár is.

?Jó volt látni, hogy a gyermekek mennyire örültek a meglepetéseknek. Ilyenkor érezzük igazán, hogy a segítségnek mekkora jelentősége is van. Külön öröm volt számunkra az is, hogy vásárlóinkat is bevonhattuk a jótékonyságba, hiszen a ?cause related marketingnek? a kategórián belül még nincs nagy hagyománya? ? mondta Szijjártó Ágnes, a Tchibo Vállalati kommunikáció és felelősségvállalás menedzsere.

?Az ajándék okozta öröm nem csak egy pillanatra szól. Olyan erőt ad a gyermekeknek, amely végigkíséri őket a betegség és a gyógyulás rögös útján. A gyermekek megtapasztalják, hogy hétköznapi csodák léteznek és ez kitartást ad a küzdelemhez. Reméljük, hogy a jövőben még több boldog gyermekmosollyal gazdagodunk? ? tette hozzá Felkai Márta, a Csodalámpa Alapítvány kommunikációs vezetője.

  • forrás: elelmiszer.hu
  • Megosztás:
Iratkozzon fel a Napi Hírfigyelőre!