A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

az iroda.hu csoport tagja

Nyelv / language

Kedves Felhasználónk!
Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. A raktárkeresés továbbra is a raktar.hu portálon, míg a szakmai információk, hírek a realista.hu oldalon találhatók meg.
raktar.hu az iroda.hu csoport tagja
 • Kulcsszavas keresés

  Szűrők törlése

Technikai információk

Az alábbiakban olvashatja az oldalaink megjelenítéséhez szükséges technikai információkat, beállításokat. Ha az alábbi beállításokkal, szoftverekkel kapcsolatban kérdése lenne, keresse fel rendszergazdáját, technikus ismerősét.

Felbontás és színbeállítás

Weboldalunk 1024×768-as vagy ennél nagyobb felbontásnál jelenik meg optimálisan. Mivel a weboldal rendszerünk teljesen reszponzív, ezért ennél kisebb felbontáson is használható marad az oldal, de a tartalmi elemek a megjelenítő szélességéhez igazodnak. Így előfordulhat, hogy egy elem az oldalon máshova kerül a megszokotthoz képest.


A honlap megtekintéséhez a 65.536 színű (16 bites, ún. "HiColor") vagy ennél nagyobb színmélység javasolt. Ennél kisebb színmélységnél a honlap használható marad ugyan, de kinézete esztétikailag nem lesz tökéletes.

Javasolt böngészők

Weboldalaink fejlesztésénél igyekszünk szem előtt tartani, hogy minél több böngészővel használhatók legyenek. Azonban a speciális szolgáltatások, a sok adat és információ közlésének szükségessége megköveteli olyan technikák alkalmazását, amelyek a régebbi böngészőkkel sajnos már nem működnek.


Böngészők, melyeken oldalaink optimálisan futnak:


 • Microsoft Internet Explorer 7.0, vagy újabb verzió
 • Firefox 3.0, vagy újabb verzió
 • Opera 10.0, vagy újabb verzió
 • Chrome 12.0, vagy újabb verzió

A biztonságos használat és a hibátlan megjelenítés érdekében ajánlott a lehető legfrissebb verziójú böngésző használata.

Multimédiás tartalmak

A böngészőnek rendelkeznie kell a Macromedia Flash lejátszóval (a multimédiás tartalmak megjelenítéséhez). A program ingyenesen telepíthető és használható. Ha az Ön számítógépe nem rendelkezik ezzel a beépülő plugin-nal, a flash bannerek nem fognak megjelenni!


Ide kattintva letöltheti a lejátszót.

A letölthető anyagokhoz szükséges szoftverek

Weboldalainkon számos letölthető anyag található, melyek különböző fájltípusokban lettek feltöltve. A következőkben áttekintheti a leggyakrabban előfroduló fájlokhoz szükséges szoftvereket:


 • A PDF dokumentumok megjelenítéséhez az ingyenes Adobe Reader szoftver szükséges.
 • A tömörített állományok kitömörítéséhez a Winzip próbaverzió , vagy az ingyenes 7-zip ajánlott.
 • Microsoft Word dokumentumok olvasásához a Microsoft Word, vagy az ingyenes Open Office ajánlott.
 • Microsoft Excel táblázatokhoz a Microsoft Excel alkalmazás, vagy az ingyenes Open Office ajánlott.
 • Microsoft Powepoint bemutatókhoz a Microsoft Powerpoint alkalmazás, vagy az ingyenes Open Office ajánlott.

JavaScript

Weboldalaink fejlesztésénél igyekszünk szem előtt tartani, hogy minél több böngészővel használhatók legyenek. Azonban a speciális szolgáltatások, a sok adat és információ közlésének szükségessége megköveteli olyan technikák alkalmazását, amelyek a régebbi böngészőkkel sajnos már nem működnek.

Tűzfal

Amennyiben tűzfalat használ, engedélyezni kell rajta a HTTP (TCP/80) és a HTTPS (TCP/443) portokra irányuló kéréseket. Proxy szerver használata esetén a proxyn is engedélyezni kell a forgalmat ezekre a portokra.